TV-sportplezier; thema avond gericht op ouders

Kinderen willen maar 1 ding; plezier in het sporten. Want als ze dat hebben, blijven ze sporten. Door te sporten zijn ze vrolijk, krijgen nieuwe vriendjes via de sportvereniging en op school gaat het ook beter. En als ouder kan je ook veel doen om het leuk te houden op de sportvereniging.

  • Hoe sta je zelf aan de kant?
  • Wat vindt jouw kind hiervan?
  • Hoe kan jij met andere ouders voor meer Sportplezier zorgen

TV-sportplezier kan je hierbij helpen!

Ouders spelen een enorm belangrijk rol in de sportbeleving van hun kind. Dat is goed voor de kinderen en dus ook voor de vereniging

Om jouw vereniging te laten bloeien heb je de ouders hard nodig. Wees dus blij met ze en bouw een band met ze op. Simpel gezegd: praat met ze.

Je krijgt een plezierig sportklimaat op de vereniging er voor terug. Betrokken leden, positieve ouders en voldoende vrijwilligers. Dat wil jij toch ook op jouw vereniging?

Een warm welkom op de vereniging is geweldig. TV-sportplezier is een THEMA avond door en voor de ouders. Kinderen kunnen van tevoren aangeven hoe zij denken over het gedrag van hun ouders door middel van een kaart met een verkeerslicht.

Lieve sportouder, zo zien wij jullie gedrag:”

TV-sportplezier is een thema avond gericht op ouders. Samen met de vereniging neemt de trajectbegeleider de onderwerpen door, levert de antwoordkaarten en verzorgt een avond waarin de diverse onderwerpen voorbij komen, waarin ouders op een interactieve manier betrokken worden bij het sportplezier van hun kinderen. Dit gebeurt aan de hand van filmpjes, stellingen, video

Aanmelden

  • Vul het contactformulier in; GO Active Sports neemt contact op
  • Meld je aan bij je vertegenwoordigende sportbond. Zij nemen contact op met GO Active Sports